Abdul nieuwe eigenaar Kledingreparatie en -stomerij Poeldijk

Kledingreparatie en Stomerij Poeldijk, het bedrijf van Selem zit al zestien jaar in Poeldijk. De enthousiaste ondernemer droeg het eigendom van zijn zaak deze maand over aan zijn medewerker Abdul, rechts op de foto. Abdul (49) is sinds 2009 kleermaker. Hij werd geboren in Irak (Bagdad) werkte de afgelopen jaren in zijn geboorteplaats en, voor hij enkele jaren terug bij Selem in Poeldijk ging werken, ook in Nijmegen en Spijkenisse.

Selem is erg blij dat hij zijn zaak vol vertrouwen kon overdragen aan Abdul. Selem: “hij is een vakman bij wie kleding in veilige en vakkundige handen is; Abdul is goed thuis in Poeldijk en kent veel klanten goed. Ik wil al mijn klanten die ik de afgelopen zestien jaar leerde kennen heel erg bedanken voor de fijne contacten en hun vertrouwen in de kledingreparatie en stomerij. Selem vindt Poeldijkers vriendelijk en dankbaar. De winkelier merkt dat Abdul al veel vertrouwen heeft bij Poeldijkers.

Stagiaires welkom
Tegen Poeldijk Nieuws zegt Selem: “we moeten in Poeldijk meer aandacht geven aan onze jongeren. Hij vindt dat jongeren boven de 13 te weinig kunnen beleven in het dorp, zeker als zij niet van sport houden. Ook voor hen moeten er activiteiten komen.” Selem concentreert zich nu op zijn zaak in Maassluis. Nieuwe eigenaar Abdul in Poeldijk heeft het druk en zoekt voor het vele werk een enthousiaste stagiair met liefde voor kleding en stoffen. Jongens of meisjes die een leuke, bij hun opleiding passende stage zoeken, kunnen zich bij Abdul melden. Kledingreparatie en Stomerij Poeldijk is gevestigd aan de Jan Barendselaan in Poeldijk.

Author: Poeldijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *