Avanti Kappers in andere handen

Na maar liefst 26 jaar komt Avanti Kappers in Poeldijk in andere handen. Eigenaresse Ellen Plomp draagt vanaf 1 januari 2019 het stokje over aan haar huidige collega Denise van Loenen. Ellen Plomp blijft wel nauw betrokken bij verkochte kapsalon.

Ellen is afkomstig is uit een echte kappersfamilie en ziet het zelfstandig ondernemerschap met Avanti Kappers nog altijd als een uitdaging. Ook is het kappersvak nog altijd haar grote passie. Tóch heeft zij recent besloten om haar kapsalon over te dragen aan Denise. Ellen: “Door fysieke problemen (rug) ben ik helaas genoodzaakt een stapje terug doen. Ik ga mij de komende periode meer richten op mijn herstel. Daarom deze beslissing, die ik weloverwogen heb genomen. Ik heb er lang en goed over nagedacht.”Ondanks het stapje terug van Ellen zullen de klanten zelf niets merken van het feit dat de kapsalon nu een andere eigenaresse krijgt. Kwaliteit, service en continuïteit blijven volledig gewaarborgd, zegt nieuwe eigenaresse Denise: “Ellen blijft deel uitmaken van het managementteam en mij – daar waar nodig – met raad en daad terzijde staan, waar ik heel blij mee ben. Ook is het geweldig dat ze blijft meedraaien bij haar vaste klanten in de kapsalon. Kortom: er verandert heel weinig, ook het team blijft volledig intact.”

Dat Ellen voor de verkoop van haar kapsalon bij ‘allround haarstyliste lang haar & system consulent’ Denise terechtkwam is overigens niet verwonderlijk. Ellen: “Denise komt uit een echte ondernemersfamilie en weet vanuit deze achtergrond ondanks haar jeugdige leeftijd (21) al hoe het voelt om een eigen zaak te runnen. We vormen een goed, sterk en ondernemend managementteam. We gaan er samen voor zorgen dat de kwaliteit en dienstverlening van Avanti Kappers van hetzelfde hoge niveau blijft.”
Over Avanti Kappers
Avanti Kappers is in 1992 opgericht door Ellen Plomp. De kapsalon heeft zich in ruim een kwart eeuw ontwikkeld tot een kapsalon met allure. De medewerkers van Avanti Kappers volgen alle trends en ontwikkelingen in het vak op de voet. Zo gaan ze soms zelfs op studiereis naar het buitenland. Actuele trends, ontwikkelingen en activiteiten zien klanten vaak ook terug via de nieuwsbrief, op de sociale media van Avanti Kappers, zoals op Facebook en Instagram.

Author: Poeldijk

Geef een reactie