Avondvierdaagse Poeldijk

Door Lian van Benthem-van Leeuwen, het Vierdaagse Team

De zomertijd is weer in gegaan, de dagen worden langer en de eerste knoppen groeien weer aan de bomen! Dit betekent dat ook de voorbereidingen van de Avondvierdaagse zijn begonnen. Dit jaar wandelen we van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 mei. Ook het startbureau is vertrouwd, de ISW School Irenestraat, ingang aan de Margrietlaan.
Loop jij ook mee? We gaan 4 dagen wandelen door en rond ons Poeldijk. Jan van Kleef heeft de routes weer gemaakt; vind je 5 of 10 km wat te veel van het goede? We hebben ook leuke routes van 2,5 km per dag. Bij de Avondvierdaagse krijg je dagelijks iets lekkers bij de start of op de route en de laatste avond maken we er weer een feestje van! Je krijg een mooie medaille en ook de ijscoman is weer van de partij.

Versterk jij onze groep vrijwilligers?
Wij hebben een hele fijne groep vrijwilligers die ons ieder jaar helpt met allerlei hand- en spandiensten. Door leeftijd of gezondheidsproblemen zijn er helaas een paar afgehaakt. Daarom zoeken wij nog een paar mensen die ons tijdens de Vierdaagse willen assisteren. Wil jij ons komen helpen met bijvoorbeeld het inschrijven van wandelaars, uitdelen van versnaperingen of helpen met het overzetten van de wandelaars? Bel dan even met onze voorzitter Sjaan van Leeuwen (06-12070833). Zij legt je graag uit wat de werkzaamheden inhouden.Geef een reactie