BSO Simba wint Zilveren Pollepel

Vier teams van de Westlandse kinderopvangorganisaties Okidoki, Simba, stichting Kwest en 2Samen BSO deden mee aan de finale van ‘Meesterkoks Westland’. In de spannende eindstrijd werden heerlijke en gezonde lunches klaargemaakt. Team BSO Simba uit Poeldijk won de Zilveren Pollepel met hun ‘Club Avocado’. Het team van Okidoki ging met de felbegeerde Gouden Pollepel naar huis.
Het was voor de jury niet makkelijk een winnaar te kiezen. De winnende lunch komt op de menukaart van Eetcafé De Witte (‘s-Gravenzande en De Lier) en Brasserie Mirell (Naaldwijk). Kiest u deze lunch, dan krijgt u havermout pannenkoekjes met fruit en een smoothie. Het hield de kinderen op de buitenschoolse opvang lekker bezig. Zij verzamelden recepten en kookten in november, in de Week van de Gezonde Kinderopvang.

Spannende finale
Na flink oefenen en proeven op alle vestigingen stonden de beste Meesterkoks voor de jury: lokale restaurants, het voedingscentrum en een leefstijlcoach & diëtist. Een geslaagde, spannende finale ‘Meester Koks Westland’, alle lunches waren heerlijk en gezond. De vier kinderopvangorganisaties vragen aandacht voor gezond, lekker eten én bewegen, bij de opvang én thuis. Het is belangrijk dat kinderen tot gezonde volwassenen opgroeien. Dat wordt makkelijker als ze van jongs af aan speels bezig zijn met een gezonde leefstijl.Author: Poeldijk

Geef een reactie