Carnaval Poeldijk 2021

Dat was het dan, Carnaval Poeldijk 2021 met De Blauwkonters. Zonder sleuteloverdracht, zonder carnaval met ouderen, zonder kindercarnaval, zonder optocht, zonder muziekmiddag, zonder blauwe dinsdag, zonder alle andere carnavalsfeesten. Zonder Aswoensdag met onze gele vereniging. Maar mét een versierde pastoor Verburch, mét de versierde etalage van Vrienden en enthousiaste leden, met enthousiaste medewerkers van De Zonnebloem Poeldijk, die voor hun leden een leuke carnavalsquiz maakten met het raden van Oud-prinsen aan de hand van foto’s en leuke muziekvragen.

Wij vonden dat een ontzettend leuk initiatief en hebben dan ook spontaan een aantal prijsjes ter beschikking gesteld! Zonnebloem Poeldijk Alaaf!!! Het enthousiasme voor carnaval leeft gelukkig wel onder de bevolking van Leutjesdijk. De voorbereidingen voor ons 44-jarig bestaan staan even stil….. het draaiboek ligt klaar, maar de datum waarop wij het feest kunnen vieren is één groot vraagteken???

Chocoladereep en bubbels
De Prinsenverkiezing 2021 staat in optie, wij hopen dat die, al is het in een kleinere vorm, kan doorgaan. Om onze leden een steuntje in de rug te geven, hebben wij met Sinterklaas een chocolade gezinsreep uitgedeeld en rond Kerstmis een fles bubbels. Wij missen het onderling contact ook ontzettend. Tussen de Prinsenverkiezing en het groot Carnaval, waren wij altijd veel onder en met elkaar om alle activiteiten te organiseren. Wij hopen van harte dat het virus de kop wordt ingedrukt en dat wij met zijn allen daar een grote steen aan hebben bijgedragen door ons aan alle regels te houden. Zodat wij in de toekomst weer een beetje ‘normaal’ leven kunnen leiden. Blijf gezond allemaal Alaaf, alaaf, alaaf.

Share:

Author: Poeldijk

Related Articles

Geef een reactie