Carnavalsoptocht nieuwe stijl

Narren en narrinnen van Leutjesdijk, dit jaar is de optocht zaterdag 2 maart. Er zijn meer leuke activiteiten en wat regels veranderd. Alle deelnemers aan de optocht én het publiek kunnen lekker genieten van heerlijke warme poffertjes aan de start; bij De Veiling, voorheen Leuningjes. De poffertjeskraam wordt volledig gesponsord, de opbrengst komt ten goede aan een nog te bepalen goed doel in Poeldijk.

Ook wordt het publiek onderweg vermaakt door een bellenblazer. Hij zal zijn kunsten vertonen op de kruising Verburghlaan en de A.J. van Reststraat. Deelnemers aan de optocht let op, het publiek wordt vermaakt maar jureert ook! Er worden juryrapporten uitgedeeld, dus ook onderweg kan gescoord worden. Leuk is dat de deelnemers de hele optocht hun optreden presenteren, want je weet nooit waar de jury staat. Een selecte selectie Oud-Prinsen jureert ook mee. De optocht start en eindigt bij De Veiling.
Bezoekje prins en page?
Na de optocht is het kindercarnaval in De Veiling en worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Kom gezellig kindercarnaval vieren. Officiële deelnemers van de optochten krijgen een nummer, daarmee mogen zij naar binnen. Prins Bossie I en page Mirel zien jullie graag massaal voorbijtrekken en aansluiten. Het spreekt voor zich dat onze eigen wagens zijn uitgesloten van deelname aan de wedstrijd. Nieuw is ook de starttijd van de optocht en wel: half een! Van 14.00-17.00 uur is de kindermiddag! Weet u iemand die een bezoekje van prins en page in de carnavalsweek zou waarderen? Laat het ons weten: secretariaat@deblauwkonters.nl.Geef een reactie