‘Fashion by Do’ aan de Jan Barendselaan

Een nieuwe modewinkel in de Jan Barendselaan in Poeldijk. Cindy Wever startte in oktober haar kledingzaak ‘Fashion by Do’, genoemd naar haar dochter Do. Eerst was er een dierenwinkel gevestigd, dus er moest heel wat gebeuren om de ruimte te herscheppen is een gezellige shop vol kleding en accessoires voor dames en kinderen. ‘Wij zijn blij met deze inrichting met een gezellige huiselijke uitstraling’. Grote tafel en stoelen midden in de zaak, koffiekopjes binnen handbereik. Geurkaarsjes, muziekje op de achtergrond: zo moet kleding kopen vrolijk en feestelijk zijn.
De collecties najaars- en winterkleding voor vrouwen en aparte kinderafdeling zien er mooi uit, nodigen uit tot passen. Cindy en haar onmisbare hulp Diane adviseren klanten bij het kiezen. Cindy: ‘Ik was eigenaresse van vijf modewinkels in Den Haag. Om gezondheidsredenen moest ik stoppen maar wilde graag in dit vak blijven. Ik woon met mijn twee kinderen in Naaldwijk< Van mijn vriendin die een kapsalon aan de Jan Barendselaan heeft, hoorde ik dat deze winkel beschikbaar kwam. De weken na de opening keken Diane en ik goed rond en kregen een goed beeld van de Poeldijkse klantenkring. Ik koos voor dames- en kinderkleding voor betaalbare prijzen. Vooral de vraag naar mode voor oudere dames is groot. Het moet vlot en modieus zijn, gemakkelijk te dragen, in de maten 36 tot 50. Voor kinderen is er kleding in de maten 98 tot de leeftijd van 14 jaar’. Ook het jonge hippe publiek komt aan zijn trekken. Parttime verkoopster Britt geeft hen graag adviezen.

‘Kledingparty’s organiseren’
De collectie wordt elke twee weken aangevuld met nieuwe modellen en omvat voor dames modieuze jurken, blouses, vesten, truien, blazers, rokken en pantalons. Ook accessoires zijn natuurlijk van belang. Tassen, shawls, panty’s, sieraden en riemen passen er mooi bij. Cindy en Diane zijn van plan kledingparty’s te organiseren. ‘Idee is om groepjes vrouwen uit te nodigen’, zegt Diane. ‘We beginnen met een korte modeshow, er zijn lekkere hapjes en drankjes; natuurlijk wordt er dan gepast en krijgt iedereen een cadeautje mee naar huis. Zo kan je nieuwe collecties presenteren en voor de feestdagen in december echt iets bijzonders aanbieden’.Author: Poeldijk

1 thought on “‘Fashion by Do’ aan de Jan Barendselaan

Geef een reactie