Genesius: We mogen weer!!

Zoals onlangs gemeld in Poeldijk Nieuws geven we weer een uitvoering, op 24 mei in de Bartholomeuskerk te Poeldijk. Aanvang 20.00 uur. We gaan het toneelstuk De bende van vier maal zeventig spelen. Een blijspel, zoals jullie van ons gewend zijn, dat weer garant staat voor een avondje lachen in een mooie omgeving. Alle leden van onze vereniging hebben een rol waar ze hun talent in kwijt kunnen. Alles zal in de uitvoering weer op zijn plek vallen en u een leuke avond bezorgen. We moeten er met repeteren nog wel even aan trekken om zover te komen maar dat gaat zeker weer lukken. Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in.

De Bartholomeuskerk is ook weer een mooie locatie om dit te mogen doen. Hopelijk heeft u in de week voor Pasen één van de fantastische uitvoeringen van de Westland Passion bijgewoond en ervaren dat dit inderdaad ook voor theatervoorstellingen een geschikte plek is met een fraaie uitstraling. Wij hopen u dan ook in grote getale te mogen begroeten op vrijdagavond 24 mei of op zaterdag 25 mei om 13.30 uur voor onze matineevoorstelling.

Wél of geen bankoverval plegen?
In ‘De bende van vier maal zeventig’ vragen enkele krasse ouderen zich af of ze wél of niet een bank moeten overvallen om nog enigszins te kunnen genieten van het leven. Belastingen worden verhoogd, pensioenen verlaagd en de bijdrage aan het bejaardentehuis stijgt. Dat maakt de beslissing misschien wat makkelijker. Al met al genoeg stof voor een toneelstuk en voor ons om de zaal op onze bekende wijze te vermaken. Kom dus allen kijken! Bent u geïnteresseerd in toneel dan bent u altijd van harte welkom bij onze vereniging. Kom gerust eens vrijblijvend langs om een repetitie bij te wonen (woensdagavond in de pastorie) om te kijken of het wat voor je is. Je kunt je melden of eventuele vragen stellen via genesiuspoeldijk@gmail.com. Hopelijk tot snel!
Toneelvereniging St. Genesius.

Geef een reactie