Inbraak bij juwelier

De politie kreeg donderdagochtend 17 oktober rond 04.00 uur een melding van een inbraak bij een juwelier aan de Jan Barendselaan. Agenten zagen dat aan het pand een ruit en een hek vernield waren. Er zijn geen verdachten meer aangetroffen. De politie onderzoekt de inbraak.

Een omwonende belde direct de politie toen hij glasgerinkel en harde bonkgeluiden hoorde. Deze getuige zag nog vier onbekenden na de inbraak wegrennen in de richting van de Irenestraat. Deze vier personen zijn vervolgens via een steeg,  die ligt tussen de flat en de rijtjeswoningen, gevlucht naar de Beatrixstraat. Na kort onderzoek bleek dat de vier verdachten goederen hebben gestolen uit de winkel. De eigenaar heeft aangifte gedaan van de inbraak.

Signalement
Drie verdachten waren in donker gekleed en droegen capuchons. De vierde verdachte droeg een groengrijze jas.

Iets gezien of gehoord?
De recherche Westland zoekt getuigen. Heeft u de inbraak gezien of zag u een aantal uren, dagen of weken voor de inbraak verdachte personen of voertuigen in de omgeving van de juwelier aan de Jan Barendselaan? Dan bent u een belangrijke getuige voor ons. Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Indien u een camera heeft hangen aan uw pand dan hebt u mogelijk beelden waarop de verdachten te zien zijn. Meldt dit aan ons of stuur uw beelden via dit meldformulier.

Bron foto en tekst: politie.nl

Share:

Author: Poeldijk

Related Articles

Geef een reactie