Nieuwe eigenaren, Flor-Flor wordt De Steiger Bloem

Door aanhoudende fysieke klachten kan ik mijn vak helaas niet meer uitoefenen. Gelukkig hebben we een enthousiast stel gevonden dat onze bloemenwinkel sinds het begin van dit nieuwe jaar heeft overgenomen. Ik vond het een eer om bijna tien jaar, eerst vanuit de kas en later vanuit onze winkel, zoveel Westlanders en anderen blij te mogen maken met mijn bloemwerken.
Het doet mij ook erg verdriet om te moeten stoppen maar ben blij dat de bloemenwinkel blijft bestaan. Alle klanten die nog een cadeaubon van Flor-Flor hebben kunnen die tot eind 2019 inwisselen bij de nieuwe eigenaren van onze bloemenwinkel. Ik wil jullie allen bij deze ook bedanken voor de leuke contacten met jullie en de vaak lieve reacties op mijn bloemwerken. Veel liefs en geluk, Heide Flor-Flor.

Carola en René gaan 15 januari open
Wij zijn Carola en René, wij openen 15 januari “De Steiger Bloem”. U kunt er natuurlijk terecht voor uw bekende “Westlandse boeket” en voor bloemen, planten, boeketten, bloem- en rouwwerk. Verder vindt u in onze winkel steigerhouten meubeltjes, die kunnen in alle gewenste maten gemaakt worden. We hopen dat de “vaste” Flor-Flor klanten, particulier én zakelijk hetzelfde vertrouwen zullen vinden. Graag zien we u binnenkort in onze nieuwe winkel aan de Jan Barendselaan 76. Een fleurige groet, René en Carola.Geef een reactie