Poeldijk Nieuws wenst alle lezers: Gezond, vredig én gelukkig 2019!

Door hoofdredacteur Jan Goeijenbier

Weer een nieuw jaar: 2019. Bestuur, redactie, bezorgers, alle vrijwilligers die Poeldijk Nieuws elke 2 weken weer voor u mogelijk maken wensen u alle goeds voor het nieuwe jaar! Wij hopen dat u de Kerstdagen en jaarwisseling goed en fijn hebt en zult kunnen vieren met iedereen die u lief is. Dat is lang niet iedereen gegeven en ook niet vanzelfsprekend.
Poeldijk Nieuws zet zich schrap voor het 4e jaar in haar bestaan en gaat er met volle energie tegenaan. Dat mag ook vanzelfsprekend klinken, maar is het niet. De belangrijkste basis waarop ons dorpsmagazine kan bouwen is mooi, erg mooi. Vele tevreden lezers en adverteerders, die – en dat is niet zo Westlands – zeggen ‘dat het goed gaat, het blad fijn leest en er ook nog eens mooi uitziet’, zijn natuurlijk geweldig.

Financieel gezond
Ook Poeldijk Nieuws ontkomt niet aan de harde wereld van centen. Prijzen stijgen, zoals btw. Eerder besloten wij alleen nog in het dorp te verschijnen, niet meer in nieuwe buitenwijken. Onze oplage hebben wij daarom aangepast. Het bekende geeltje hebben wij met ‘een knaak’ verhoogd naar € 27,50. Wij zij erg blij als veel lezers dát bedrag ook in 2019 met net zo enthousiast aan ons overmaken! Advertentietarieven stijgen licht, dat alles om uw dorpsmagazine financieel gezond te houden.Author: Poeldijk

2 thoughts on “Poeldijk Nieuws wenst alle lezers: Gezond, vredig én gelukkig 2019!

  1. Wij vinden het spijtig dat wij in de buitenwijk van Poeldijk (Abdis Fredericastraat, ‘s Gravenhage) het Poeldijk Nieuws niet meer zullen ontvangen. Als regelmatig bezoeker van het dorp (o.a. voor de dagelijkse boodschappen) stellen wij dit blad namelijk zeer op prijs. Graag hadden wij dit contact in stand gehouden. Jammer! Maar in ieder geval bedankt voor de eerdere wel ontvangen uitgaven.

  2. Dank voor het compliment voor het blad, vinden we erg leuk om te horen. En ik snap dat u het jammer vindt dat u het blad niet meer ontvangt, maar gelukkig kunt u altijd nog op onze website het blad lezen of bij de Jumbo en Keurslager een papierenversie meenemen.

Geef een reactie