Spelenderwijs de kerk en scouting steunen!

De Commissie Kerkenveiling in Poeldijk organiseert op zaterdagmiddag 19 januari 2019 de 11e bridge- en klaverjasdrive in de aula van de ISW-school, ingang aan de Margrietlaan in Poeldijk. De zaal is om 12.30 uur open en de spelers dienen om 12.45 uur aanwezig zijn. De drive begint om 13.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Er zijn leuke prijzen te winnen.
De kosten zijn 30 euro per koppel en dat is inclusief koffie of thee en hapjes tijdens het kaarten. Bij bridge worden de lijnen naar sterkte ingedeeld. Tot donderdag 17 januari is het mogelijk om aan te melden voor deze bridge- en klaverjasdrive bij Piet de Vreede, telefoon 0174-620739 of e-mail pamdevreede@caiway.nl

Wilt u in de mail aangeven of u zich opgeeft voor het bridgen of klaverjassen en de twee namen van het koppel met een telefoonnummer. Bij 60 tafels is het vol.
Het inschrijfgeld dient vooraf te worden betaald door het bedrag over te maken op IBAN/ rekeningnummer NL13 RABO 01353.64.388 van de Stichting Kerkenveiling H. Bartholomeusparochie met vermelding van ‘bridgen of klaverjassen’. De inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld is ontvangen.
Kunt u onverhoopt niet deelnemen aan de bridge- en klaverjasdrive dan dient u zich af te melden, bij voorkeur 24 uur van tevoren. Dit kan eveneens bij Piet de Vreede per telefoon of per mail (zie hierboven). Het inschrijfgeld zal dan zo spoedig mogelijk worden teruggestort.
De informatie is na te lezen op www.kerkenveilingpoeldijk.nl en www.facebook.com/kerkenveilingpoeldijk.

Door Harry Stijger

Author: Poeldijk

Geef een reactie