Verburch Onings Open Wintertoernooi 2019

Bijna is het zover! Het KNLTB Verburch Onings Open Wintertoernooi op het Onings Tennispark in Poeldijk van zaterdag 9 tot en met zondag 17 maart. Aanmelden kan nog tot en met zondag 3 maart. Er wordt gespeeld in mix en dubbel. Dit is alweer de 6eeditie van dit toernooi op de meest flexibele tennisbanen in het Westland. Want, na regen en sneeuw weer snel bespeelbaar, ook bij vrieskou hoeft het tennispark niet gesloten te worden. 

 

Ideale omstandigheden voor een wintertoernooi, startschot voor het toernooienseizoen en een mooie voorbereiding voor voorjaarscompetities. Naast stevige partijtjes tennis zorgt Verburch Tennis ook altijd voor aanvullende gezelligheid. Zo komt DJ Tune vrijdagavond 15 maart een feestje maken en is zangeres Nikkie er dinsdag 12 maart. Dus ook als je niet meedoet aan het toernooi is een bezoekje aan het tennispark die week zeker de moeite waard; iedereen is welkom! Info en opgeven voor het wintertoernooi: www.verburchtennis.nl. 

 

Open Tennisdag zaterdag 30 maart
Verburch Tennis organiseert dit voorjaar nog meer leuke activiteiten. Zo is er zaterdag 30 maart een Open Tennisdag. Iedereen is welkom om deel te nemen aan de clinics (bedoeld voor niet leden) onder leiding van onze trainers. Leuk is ook de Start Tennis Actie voor nietleden op 1 april. Je kunt voor  50 een half jaar kennis maken met Verburch Tennis en ook deelnemen aan 3 tennisclinics in april en mei. Op 30 maart is er een openingstoernooi voor de eigen leden en kunnen nieuwe ledenpassen worden afgehaald. Leuk als je komt, neem familie en vrienden mee! Ook hierover meer informatie op onze website.

Share:

Author: Poeldijk

Related Articles

1 thought on “Verburch Onings Open Wintertoernooi 2019

  1. Pingback: cc dumps tutorial

Geef een reactie