Verburch slaat handen ineen voor gezamenlijke PR

De Verburch sportverenigingen staken de afgelopen maanden de koppen bij elkaar om de sportieve krachten te bundelen. Doel is het sportieve aanbod gezamenlijk onder de aandacht te brengen van de inwoners van Poeldijk, het Westland en daarbuiten. Dit is een initiatief van de Businessclub ‘Vrienden van Verburch’. Met een goede gezamenlijke PR kunnen we alles wat het Verburch Sportcentrum te bieden heeft nog beter naar buiten toe communiceren en iedereen laten kennis maken met een sportief aanbod voor iedereen die wil sporten, van jong tot oud!

Zaken die de komende maanden opgepakt gaan worden vanuit de nieuw opgezette Verburch PR-Club: een nieuwe huisstijl, een nieuwe Verburch website, flyers en de uitstraling van het sportcentrum, vooral ook bij de entree. Ook zal in maart een exclusief magazine verschijnen. De basis van Verburch is zo’n 70 jaar geleden gelegd met voetbal en handbal. In de loop der jaren zijn er steeds meer verenigingen bijgekomen en soms ook verdwenen. Een bredere aanpak van de gezamenlijke PR kan naast groei in leden ook meer aantrekkingskracht op bedrijven hebben, dit levert wellicht nieuwe sponsors op. Eén PR-plan is een goede stap in die richting.
Nieuwe promotiefilm over alle sporten
Het Verburch Sportcentrum ligt op de rand van het Westland en Den Haag, een groot gebied met potentie én veel nieuwbouw. Een mooi moment om samen alle sporten die wij hebben beter onder de aandacht te brengen. Dit jaar worden de resultaten zichtbaar. Zo is er onlangs, met veel Verburch-leden een bijzondere fotoserie gemaakt op het voetbalveld en er is een promofilmpje over alle sporten die bij ons mogelijk zijn. Te vinden op: www.verburch.nl. We houden jullie op de hoogte van de volgende stappen! De Verburch PR-Club.

Author: Poeldijk

1 thought on “Verburch slaat handen ineen voor gezamenlijke PR

  1. Ik vindt het idee leuk maar verburch moest zich schamen zo vuil het is. Zowel in de hal alsmede de gangen naar de kleedkamers. Zowel het bestuur als de businessclub zouden de mouwen moeten opstropen! Zorgen voor een schoon en net gebouw zodat we daar de gasten kunnen ontvangen.

Geef een reactie