Vestigingen Bibliotheek Westland gesloten

Alle vestigingen van Bibliotheek Westland zijn vanaf donderdag 5 november tot en met woensdag 18 november gesloten. De bibliotheken sluiten haar deuren naar aanleiding van de nieuwe overheidsmaatregelen, om verdere verspreiding van het Corona virus te voorkomen. Bibliotheek Westland werkt daar uiteraard graag aan mee, hoe spijtig het ook is voor alle leden.

De activiteiten die gepland stonden, al dan niet in samenwerking met andere organisaties en partners, zijn tot en met 20 november geannuleerd. Deelnemers worden zoveel mogelijk persoonlijk geïnformeerd maar aangeraden wordt de berichtgeving via de website en social media zoveel mogelijk in de gaten te houden. Geleende materialen zijn automatisch langer uitgeleend en er wordt geen te-laat geld gerekend in deze periode.

Er is ook goed nieuws, de digitale dienstverlening blijft gewoon geopend! Er kan gebruik gemaakt worden van de on-line bibliotheek voor het lenen van e-books en luisterboeken. Mocht u vragen hebben dan kunt u zich richten tot info@bibliotheekwestland.nl of bij dringende zaken 0174-226404.

Author: Poeldijk

Geef een reactie