Vrijwilligers als ambassadeur van Verburch

Door Peter van Leeuwen

Er zijn zo af en toe wat zaken die ons bezighouden en waarover we u willen bijpraten. Kan geen kwaad, dachten wij. Weet u tenminste wat ons (ook) beroert: Allereerst het feit dat veel sporters met een fiets zonder deugdelijke verlichting naar Verburch komen. Niet erg slim in deze wintermaanden, vooral voor de medeweggebruikers. Het is helemaal niet onze verantwoordelijkheid, maar we zitten er wel mee.
We moeten er niet aan denken dat één van onze sporters wat overkomt….. Dus: laat je zien in het verkeer! Licht aan! De beheercommissie van de sporthal bestaat uit louter vrijwilligers, die vaak al vele jaren actief zijn. Moeilijke klus? Helemaal niet, maar je bent wel een soort ambassadeur van de club, van de sporthal. Je zorgt er mede voor dat sporters zich welkom en op hun gemak voelen. We willen er graag een paar mensen bij hebben die op gezette tijden willen helpen. Iets voor jou? Gewoon proberen. Je gaat het hoogstwaarschijnlijk gewoon leuk vinden. Je kan er toch effe een telefoontje/mailtje aan wagen: 06-50224781, of peetvl@caiway.net.

Volgend jaar, in augustus 2020, bestaat de Jan van der Valksporthal 40 jaar! Het heeft nog even de tijd dus en we weten ook bij lange na nog niet wat we eraan gaan doen, maar dat ongemerkt laten passeren is geen optie. Een schot voor de boeg: heeft u misschien ergens in een doos op zolder oude foto’s, krantenknipsels, adressen van voormalige beheerders of documenten, die iets met de sporthal te maken hebben? Wij zijn sowieso al benieuwd, maar in dit kader wel heel erg! Horen we van u? Een vriendelijke sportgroet.Geef een reactie