Waffle & Waffle

Wij zijn Britt en Charlotte, allebei 17 jaar. Samen gaan wij een hele toffe en spannende uitdaging aan. In de zomer werken wij allebei in ’t IJswinckeltje in Poeldijk. Als het zomerseizoen voorbij en de winkel dicht is staat het pand altijd leeg tot de ijssalon weer opent. Drie weken geleden dachten wij: ‘’Waarom verzinnen we niet iets waardoor we toch open kunnen’’?  Zogezegd, zo gedaan bedachten wij een plan en kwamen op het idee een stroopwafelwinkeltje te beginnen.

 Wij hadden eerst nog niet de serieuze gedachte het uit te kunnen en mogen voeren. Wij gingen met dit idee naar onze werkgevers en zij waren meteen enthousiast. We mochten het plan verder gaan uitwerken, toen dit plan werd goedgekeurd kregen we de vrije hand alles in gang te zetten. Sindsdien zijn wij heel druk geweest met alles te regelen. Elk uurtje dat wij na school de afgelopen weken over hadden waren we bezig: in iets meer dan drie weken hebben wij ons bedrijfje Waffle & Waffle opgestart. Ons assortiment bestaat uit heerlijke stroopwafels. Wij verkopen verse wafels met lekkere dip, in pakjes, stroopwafelkruimels en leuke cadeauverpakkingen.  Ben je van plan een lekker stukje te fietsen of een wandelingetje te maken, kom dan zeker even langs Waffle & Waffle! Wij zijn iedere vrijdag en zaterdag sowieso open van 11.00-16.00. U kunt ons ook volgen op sociale media onder de naam @waffleandwaffle_ voor meer informatie. Hopelijk tot snel!

Share:

Author: Poeldijk

Related Articles

2 thoughts on “Waffle & Waffle

  1. Leuk initiatief meiden. Voor mij is het vanaf de Veluwe wat ver om naar de Poeluk te rijden voor een pakje stroopwafels, maar ik wens jullie veel succes!

  2. ik hoop dat ik nog een keer in poeldijk mag/ kan komen en dan kom ik zekers langs, kom uit frankrijk!

Geef een reactie