Westlands Mannenkoor vanavond in de Bartholomeuskerk

Gewoontegetrouw organiseert het Westlands Mannenkoor jaarlijks een bijzonder concert. Vorig jaar was dat samen met The Clarks. Ook dit jaar gaat het koor concerteren met een grote naam: het Venrays Mannenkoor, een van de beste mannenkoren die ons land rijk is. In 2014 is het koor Nationaal Kampioen geworden in de A-klasse.
Een grote eer dus voor de Westlandse zangers om samen met hen een avondvullend concert te mogen verzorgen met als thema ‘van klassiek naar pop’ Bijzonder is om te vermelden dat de finale van de avond zal bestaan uit een werk dat door beide koren samen in een acht-stemmige bezetting zal worden uitgevoerd met de toepasselijke titel ‘One Voice’, ooit geschreven door Barry Manilow.

Het dubbelconcert vindt plaats op 6 oktober a.s. in de H. Bartholomeuskerk in Poeldijk, ook wel de ‘kathedraal van het Westland’ genoemd vanwege de ruimte en de goede akoestiek. Aanvang 20.00 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur.
Kaarten a € 17,50, incl. pauzedrankje, zijn te koop bij de voorverkoopadressen: sigarenmagazijn De Wilde in Naaldwijk, Primera in ’s-Gravenzande, de Bruin Fiets en Fitness in Honselersdijk en Monster, Bruna in de Lier en Jumbo Poeldijk, de Nationale Theater Kassa en bij de leden van het koor.

Share:

Author: Poeldijk

Related Articles

2 thoughts on “Westlands Mannenkoor vanavond in de Bartholomeuskerk

  1. Pingback: buy viagra
  2. Pingback: sboservice

Geef een reactie