WestlandStek voor KBO-vrijwilliger

Wethouder De Goeij-van der Klugt heeft op zondag 17 december 2017 de WestlandStek uitgereikt aan mevrouw C.J.R.M. van der Voet-van den Bogaert uit Poeldijk. De WestlandStek werd haar uitgereikt voor haar inzet voor de Katholieke Bond voor Ouderen (KBO), afdeling Poeldijk.

Mevrouw Van der Voet heeft zich ruim 15 jaar vrijwillig ingezet als bestuurslid bij de KBO. Voor de organisatie met 590 leden was zij actief in de reiscommissie en organiseerde en begeleidde zij de jaarlijkse vakantieweek. Daarnaast organiseerde mevrouw Van der Voet het jaarlijkse uitstapje. Tijdens de wekelijkse kaartmiddagen gaf ze leiding aan zes gastvrouwen. Ook was ze verantwoordelijk voor de inkoop van de kaartsoos.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen, die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.

Share:

Author: Poeldijk

Related Articles

1 thought on “WestlandStek voor KBO-vrijwilliger

  1. Van harte gefeliciteerd met deze Westlandse Stek. Jij verdient het. Hartelijke groeten en fijne sfeervolle dagen en een voorspoedig 2018!! Rita Veening

Geef een reactie