Zondag 24 juli; 71e editie Poeldijkse Wielerronde

Na 2 jaar corona mogen we de 71e wielerronde van Poeldijk gaan verrijden: zondag 24 juli. Vanaf 11 uur die dag begint het wielerfeest. Wij hopen dan weer op de medewerking van alle Poeldijkers, vooral van de mensen langs de Jan Barendselaan, Rijsenburgerweg en de Verburghlaan. Maak die straten, zeker bij de winkels op de Jan Barendselaan, aan beide kanten geheel autovrij.

Ook vragen wij u huisdieren binnen of aan de lijn te houden : voor de veiligheid van de renners en uw huisdier. Het parcours is van 10.00 tot 18.00 uur geheel afgesloten. Mensen die aan de aanliggende straten wonen moeten vóór 09.00 uur hun auto buiten het parcours zetten. Helaas kunt u er dan niet meer uit. Alleen bij calamiteiten een ambulance of hulpdiensten. Leg dan contact met de organisatie of een parcourswachter. Uiteraard hoeft u niet weg en kunt u genieten van een heerlijke dag Poeldijkse wielersport met plaatselijke favorieten.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Programma Poeldijkse Wielerronde:

11.00 uur: Junioren/amateurs 50 km.

12.15 uur: Dikke bandenrace voor de jeugd van Poeldijk en omstreken.

13.30 uur: Regiorenners B 35 km.

14.30 uur: Regiorenners A 40 km.

16.00 uur: Elite/Beloften/Professionals B.

Namens het wielercomité wensen wij alle Poeldijkers een fijne wielerdag, en dank voor jullie medewerking.  (Foto’s Willem de Bruijn)

 

 

 

 

 

 

 

Author: Poeldijk

Geef een reactie